Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Sulje
yritys
Janoatko uusia haasteita kasvualalla?

Tilitoimistojen markkina kasvaa, kun yritykset ulkoistavat taloushallintoaan. Siksi E-Tilipalvelut kiikaroi koko ajan sekä taloushallinnon tehtävissä kannuksensa jo ansainneita kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita ja veroasiantuntijoita että alan huippuosaajiksi tähtääviä nuoria kykyjä.

Jos ymmärrät numeroiden päälle, haluat tarjota mukaville asiakkaillemme hyvää palvelua ja olet valmis ottamaan uuden askeleen urallasi, lähetä meille avoin hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen info@ etilipalvelut.fi.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden oppia uusia asioita ja kehittyä entistä paremmaksi työssäsi ammattitaitoisten ja mukavien työkaverien tuella.

Yrityksemme tukee henkilökunnan työhyvinvointia mm. kulttuuri- ja liikuntasetelein.

lainausmerkki

Kasvua käsi kädessä

Olemme olleet E-Tilipalveluiden asiakkaana yli 20 vuotta eli yrityksemme perustamisesta lähtien. E-Tilipalvelut hoitaa kaiken taloushallintomme kirjanpidosta palkanlaskentaan ja ostolaskujen seurantaan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä, ja vastuuhenkilömme on kuin oma työntekijä. Jo yli 20 vuotta kestänyttä asiakassuhdetta leimaavat luottamus ja välittömyys: asiat voi sanoa suoraan. Hyvää on myös se, että E-Tilipalvelut kehittää toimintaansa jatkuvasti.

Janne Skogberg, Voltmen Oy

Voltmen tekee sähköasennuksia pääkaupunkiseudulla. Vuonna 1993 perustettu yritys työllistää nykyään 17 ihmistä.